FIETSEN

EXERCYCLE SMARTBIKE
EXERCYCLE SMARTBIKE
EXERCYCLE SMARTBIKE

EXERCYCLE SMARTBIKE

De Exercycle Smartbike is ontworpen om indoor de eisen van racefietsliefhebbers en biedt een ongeëvenaarde indoor fietservaring.

 

De ergonomie en het houdingsgevoel sluiten nauw aan bij dat van een racefiets. Elk detail is met zorg ontworpen, waardoor fietsers thuis kunnen genieten van een hyperrealistische trainingservaring. De Exercycle Smartbike is volledig verstelbaar, zodat je hem millimeter voor millimeter kunt aanpassen aan jouw perfecte pasvorm, van maat S tot XL. Werkelijk alles is in het werk gesteld om een zo realistisch mogelijk fietsgevoel te bereiken.

 

De twee versnellingsknoppen op het stuur laten je snel schakelen zonder je positie te veranderen. 

 

Koppel de smartbike eenvoudig aan populaire trainingsapps zoals Zwift, Rouvy, Kinomap en FulGaz voor een virtuele trainingservaring.

 

En hou je prestaties nauwlettend in de gaten met de Multiscreen monitor. Alle maximale en gemiddelde waarden worden bijgehouden, en de Exercycle biedt een uitzonderlijke nauwkeurigheid bij het meten van wattages.

 

Het EMS weerstand systeem regelt de weerstand met grote precisie. En met een Q-factor van slechts 152 mm, vergelijkbaar met echte racefietsen, kun je gemakkelijker maximale kracht uitoefenen en betere prestaties behalen. 

 

Breng het plezier en de uitdaging van het buiten fietsen naar binnen met de BH Exercycle Smartbike, jouw ticket voor een hyperrealistische en effectieve indoor fietservaring.