Missie

Sportieve, interactieve en online animaties zijn onze passie, waarom ?

 

Sportief :

Simpelweg omdat bewegen en sport zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam en omdat er in elk van ons wel ergens een competitiebeest zit dat niet te temmen is.

 

Interactief :

Omdat we alleen door interactie gelukkig kunnen zijn of pret beleven. Door interactie bestaan we. Interactie tussen mensen onderling of tussen mens en technologie. 

 

Online :

Omdat televisie, internet en social media van de wereld ons dorp gemaakt hebben. Daarin zijn de online kanalen onmisbaar om te interageren met onze familie, vrienden, collega’s en de rest van de wereld.

 

   

De Animotion driehoek : inter-active, inter people, active people.

 

Sportieve en phygital games en evenementen zijn de eerste kanalen die we gebruiken om deze visie gestalte te geven.

 

Voor organisators van evenementen wil Animotion een leverancier bij uitstek zijn voor de verhuur van sportieve, interactieve en online sportieve animaties die garant staan voor een uitzonderlijke beleving.

 

Dat willen we doen niet alleen door het leveren van een perfecte service aan aantrekkelijke prijzen, maar ook door een uniek aanbod met steeds nieuwe animaties, die we niet alleen aankopen maar ook zelf ontwikkelen.

 

Ons productaanbod is dan ook uniek en omvat tientallen animaties: van high-end sport- en racesimulators, flightsimulators, virtual reality systemen, reactie- en behendigheidsspelen en lasergames, tot de klassieke tafelspelen, retro- arcades, flipperkasten en spelconsoles. 

 

De diensten van Animotion worden ingeschakeld op haast alle soorten evenementen : beurzen, road-shows, bedrijfsevenementen, publieksevenementen, teambuilding en sportcompetities. Men zal Animotion ook vaak aantreffen op de grote sportevenementen: Olympische Spelen, Wereldbeker voetbal, nationale en Europese kampioenschappen, Tour de France, Formule 1,... En ook op het gebied van online, hybride events en esports willen we een koploper zijn.

 

Animotion heeft ook een kwalitatief hoogstaande inhouse-dienst voor branding van de animaties. Doordat wij onze producten perfect kennen en deze bij ons ter plaatse aanwezig zijn zorgt dit voor een belangrijke vermindering van de productietijd en de kosten.

 

Animotion werd opgericht in 1995, werkt wereldwijd vanuit het hoofdkantoor in België, heeft een kantoor in Parijs voor de Franse (incl. Monaco) markt en een agentuur in Genève, Zwitserland.

 

Lid Agoria Sports & Entertainment Technology Club