Online events

U bent hier: Online events >
(H)APPYQ®
(H)APPYQ®
(H)APPYQ®
(H)APPYQ®
(H)APPYQ®

(H)APPYQ®

(H)AppyQ® is een format voor online events bedoeld als entertainment voor mensen die staan wachten in wachtijen voor een winkel, een shopping center, een pretpark of elke andere plaats waar mensen aanschuiven in een wachtrij.

 

Het spel is zo ontwikkeld dat de deelnemers niets anders dan hun eigen smartphone hoeven aan te raken.

 

Om aan het spel deel te nemen volstaat het een QR-code te scannen of een link te volgen. Het is dus niet nodig om een App te installeren.

 

Men kan dan aan deelnemen aan bijvoorbeeld een quiz met meerkeuze-vragen, een woordpuzzelspel, een Rad van Fortuin-spel of fingersports-spellen zoals lopen of fietsen. Het spel kan ook bestaan uit meerdere activiteiten die elkaar opvolgen.

 

Als de deelnemers prijzen kunnen winnen kan ons platform een barcode afleveren die aan de kassa kan getoond worden om de gewonnen prijs, voucher of korting te verkrijgen.

 

Als een deelnemer niet wint kan de mogelijkheid voorzien worden opnieuw te spelen, zolang men in de wachtrij staat. Zo blijft men "Blij in de wachtrij" !

 

Alle gegevens ivm het (H)AppyQ-spel zoals emaildadressen (GDPR-conform), aantal deelnemers of prijzen kunnen achteraf gedownload worden.

 

Een (H)AppyQ spel kan terzelfdertijd in meerdere taalversies lopen en op vele plaatsen gespeeld worden, bijvoorbeeld alle vestigingen van een winkelketen.

 

 

AppyQ® 2020 Animotion BV