Online events

U bent hier: Online events
ONLINE SPINATHON
ONLINE SPINATHON
ONLINE SPINATHON

ONLINE SPINATHON

Een "spinathon" is een event waar een aantal mensen zoveel mogelijk (virtuele) kilometers fietsen. Dat is vaak bedoeld om geld in te zamelen voor één of ander goed doel, maar het kan ook zijn om awareness te creëren voor bijvoorbeeld het milieu of een gezonde levensstijl. Het aantal kilometers dat men wenst te fietsen kan een vooraf bepaald doel zijn of men kan ook pogen zoveel mogelijk kilometers als mogelijk te fietsen.

 

Animotion kan spinathons organiseren waarbij alle fietsen bij elkaar staan op één enkele eventlocatie, maar we kunnen ook spinathons organiseren waar een aantal mensen online fietsen van op verschillende locaties, die over de hele wereld verspreid kunnen zijn.

 

Ons platform registreert dan de vooruitgang op elke afzonderlijke locatie en voorziet een leaderboard met het aantal kilometers gerealiseerd in elke locatie en het totale aantal kilometers dat al gereden is op de verschillende locaties samen, eventueel met de omrekening erbij van het totaal verzamelde bedrag. De parameters in het leaderboard kunnen aangepast worden in functie van elk specifiek evenement en natuurlijk het leaderboard ook gepersonaliseerd worden, door aanpassen achtergronden, beelden, logo's,...

 

De meest populaire sport voor dit soort events is natuurlijk fietsen, maar we kunnen ook events opzetten waar men kilometers aflegt door te wandelen, lopen, roeien of langlaufen. En ook events waar meerdere sporten gecombineerd worden zijn mogelijk.