Online events

U bent hier: Online events
VIRTUELE FIETSWEDSTRIJDEN

VIRTUELE FIETSWEDSTRIJDEN

In virtuele fietsevents gebruiken rijden de deelnemers, elk van op hun eigen lokatie, tegen of samen met elkaar en maken daarbij gebruik hun eigen fietsen en virtuele trainers. Honderden deelnemers die over de hele wereld verspreid kunnen zijn rijden zo tegen elkaar in een netwerk, verbonden die hun smartphone, tablet of laptop.

 

Animotion kan niet alleen de routes aanmaken, maar ook volledige events organiseren.  Dat kunnen wedstrijden zijn, maar ook niet competitieve tochten voor training, ontspanning, recreatie, opvoeding of promotie.

 

Om deze fietsroutes aan te maken gebruikt Animotion in functie van de vereisten van elk specifiek project diverse technologieën zoals HD-opnames,  GPS, augmented reality (AR), algorithmen en artificiële intelligentie (AI).

 

Behalve de beelden van het parcours worden ook alle relevante gegevens grafisch getoond : tijd, snelheid, kadans, hartslag, hellingsgraad, onderlinge tijds- of afstandsverschillen, namen van de deelnemers,…

 

Voor life televisie-uitzendingen of  livestreams kunnen we de races ook voorzien van een beeldregie met bijkomende posities en bewegingen van de camera’s en beelden van de deelnemers en de presentator(en). Ook kan commentaar in verschillende talen voorzien worden. Het afgewerkt product kan dan gebruikt worden voor televisie-uitzendingen of livestreams over de hele wereld.

 

In live uitzendingen of livestreams kunnen we, gebruik makend van EventBlox, een extra niveau van interactiviteit voorzien met de kijkers thuis, die via hun smartphone kunnen deelnemen  aan diverse wedstrijdgelinkte spelementen zoals een quiz, een pronostiek, een poll of een fingersports toepassing.

 

Aarzel niet ons te contacteren om jouw project in detail te bespreken !